Kumpulan Game Perang Terbaik Untuk HP Android

Sensasi maén kaulinan dina Android henteu langkung narik ti maén kaulinan dina PC, utamina kaulinan kalayan genre perang. Kusabab kaulinan perang biasa dina PC ogé tiasa dipendakan dina Android. Duanana offline sareng online.

Sareng berakal.com parantos ngempelkeun sahenteuna 15 langkung seueur perang perang mobile pangsaéna. Anu anjeun tiasa maén iraha waé dina ponsel anjeun.

Game perang mangrupikeun salah sahiji genre permainan anu ngagaduhan seueur peminat. Ku maén game perang ieu. Urang tiasa ngaraos sensasi sapertos janten dina perang nyata.

Hoyong nyobian pidéo dina ponsel? Anggo Aplikasi Editing pidéo Android anu kami nyarankeun
Di sagigireun perasaan sensasi. Tangtosna ogé urang kedah mikir tambahan pikeun ngadamel strategi supados urang tiasa menang kana pertandingan.

Rekomendasi Game Perang Android

Berikut ini adalah beberapa game perang android yang kami rangkum dari afrodes.org

1. Gempur Modern 5

Kaulinan perang Android ieu salah sahiji memang populer. Modern Combat 5 parantos nampi langkung ti dua juta pangguna android anu parantos diunduh éta.

Modern Combat 5 mangrupikeun Pamuka jalmi Pertiwi atanapi genre perang FPS.

Dimana aya 8 kelas anu beda dimana pamuter masing-masing tiasa milih kelas anu dipikahoyong. Unggal kelas dina kaulinan ieu gaduh kaahlian masing-masing.

2. Mesin Perang

Pikeun urang anu hoyong maén game tank tank. Mesin Mesin janten pilihan anu pas. Di dieu kami ditugaskeun pikeun ngéléhkeun kabéh tanghi musuh.

Dina kaulinan ieu aya sababaraha jinis misi sareng tantangan ogé anu kudu direngsekeun ku pamaén kaulinan ieu.

Salian ti éta urang ogé tiasa ningkatkeun tangki kami nganggo koin. Kami tiasa nyandak koin ieu ku ngalengkepan sagala rupa misi sareng ogé nyusup musuh.

3. Perang Robot

Saatos urang bahas ngeunaan peperangan perang manusa sareng tank. Waktos ieu kami bakal nyawalakeun sababaraha perang perang modéren. Nyaéta perang perang robot.

Salah sahiji kaulinan perang anu pang populerna nyaéta Perang Robots. Dina gim ieu aya 24 perang sareng tingkat kasulitan anu beda dina unggal panggung perang.

Salah sahiji kaulinan perang anu pang populerna nyaéta Perang Robots. Dina gim ieu aya 24 perang sareng tingkat kasulitan anu beda dina unggal panggung perang.

Salaku tambahan urang ogé tiasa milih langkung ti 20 senjata anu sayogi. Entong liren di dinya. Urang ogé tiasa ngadamel klan sareng ngadamel pasukan anu paling kuat di buruan ieu.

4. Perang Témbak Gun

Kaulinan perang Android nganggo perspektif Pertama Jalma Shooter anu dilakukeun ku WAWOO Studio ogé cukup pikaresepeun. Kalayan tampilan grafik mirip sareng Counter Strike PC. Pasti pikaresepeun pisan pikeun urang maén.

Ku maén kaulinan ieu urang tiasa karaos janten komandan. Dimana urang janten pamimpin pasukan urang pikeun ngalawan musuh sareng ngalengkepan unggal misi anu aya.

5. Baris Komando

Kanggo kami anu hoyong ngaraos sensasi perang ku janten tentara tentara urang tiasa nyobian kaulinan ieu.

Di dieu urang bakal maén di daerah perang anu pohara stres. Kami diwajibkeun meunang perang ku maéhan kabéh musuh di ditu.

6. Frontline Commando WarGangster

Game ieu mangrupikeun séri anu sanés tina Frontline Commando: D-Day game anu kami bahas. Di dieu urang bakal ngarasa perang anu lumangsung dina Perang Dunya 2.

Dina patandingan diciptakeun ku pamekar Glu ieu. Urang bakal maénkeun peran salaku prajurit dina Perang Dunya II. Kami kedah ngalengkepan sadaya misi ka ditu tanpa dibunuh.

Di dieu urang bakal maén di sababaraha daérah sapertos Italia, Jerman, Bélgia, sareng seueur deui.

7. Dulur-dulur di Lomba 3

Hoyong ngaraos sensasi Perang Dunya 2? Di sagigireun maén kaulinan Komando Barisan: WW2. Urang ogé tiasa maénkeun kaulinan Perang Dunia 2 anu sanés. Nyaéta ku maén kaulinan Lanceuk dina Senen 3.

Kaulinan ieu masihan peta anu éksténsif. Dimana 4 peta anu urang tiasa maén. Salaku tambahan aya dua kaulinan anu urang tiasa maénkeun.